Via een doodlopende weg vind u aan het einde van een 200 meter lange oprijlaan onze boerderij La Cabane. Om een eeuwenoude binnenplaats staan zes gebouwen waaronder twee huizen, waarvan er een is ingericht als vakantiehuis. In het tweede huis wonen wij zelf. Verder vindt u hier een grote, al van buiten gerestaureerde schuur, waar wij op termijn een gastenhuis in willen realiseren, en een overdekt terras in een voormalige hangar. Naast het overdekte terras ligt het zwembad van 8 bij 4.5 meter met een zonneterras.

Oprijlaan_LaVieilleFerme

Aan de schuur vast staat een oude varkensstal. Hierin is de technische ruimte van de warmtewisselpomp (verwarming) gerealiseerd en gaan we in de toekomst een toilet, douche en saunaruimte maken. Langs de oprijlaan staat de laatste schuur met een ruimte voor de paarden en opslag.

Het geheel staat temidden van 7 hectaren weide en bosgrond met een weids uitzicht.

Het domein is een oase van rust, maar toch op korte afstand van het dorp (lopend een 20 minuten over een bospad, 10 minuten met de fiets, 3 minuten met de auto). De dichtstbijzijnde winkels vindt u in Le Bugue op 10 autominuten.

 

La_Cabane_horses

La_Cabane_dogs

Op het domein treft u naast onszelf ook nog twee paarden en twee Jack Russell Terriers aan.

Uw dieren zijn van harte welkom, mits ze onze paarden en honden sociaal benaderen.