En plus de notre livre d’or papier, nous l’apprécions si vous souhaitez partager votre expérience avec d’autres.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.175.201.14 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 messages.
Agnes Soolsma de Middelburg a écrit le 30 juillet 2017 à 12:46:
Op de valreep via Facebook dit plekje weten te bemachtigen. Na een lange reis kwamen er aan en wisten we niet wat we zagen: een mooi, karakteristiek huis en een warm welkom. Het huis heeft een "wauw" factor. Werkelijk alles is er. Noem het op en het huis heeft het. Ons zoontje van 2 jaar heeft zich kostelijk vermaakt in de hottub, bij de paarden, tractor en lekker met het grindpad. Rust en stilte staan hier voorop. Het is een meer dan prima uitvalsbasis on genoeg leuke dorpjes in de omgeving te bezoeken. Om aan het einde van de dag in de wetenschap te lezen weer lekker terug te gaan naar de rust is heerlijk... Wij willen Michael en Janinka daarom bedanken voor de kans dit mooie optrekje te mogen huren. Daarnaast willen wij Johan en Annemiek, vrienden van het stel, bedanken voor het warme welkom en de gezellige avonden. Liam gaat jullie missen!!!! Hopelijk in de toekomst nog eens een verblijf in La Cabane. Liefs van ons drietjes
John en Willie Degener de Smallingerland a écrit le 24 juin 2017 à 14:06:
Wij kozen de maand juni om twee weken door te brengen in La Cabane. Voor ons was het de eerste keer om in deze tijd van het jaar in dit deel van Frankrijk door te brengen. En dat was geen verkeerde beslissing. Het was nog volop lente en voor de liefhebber van natuur was er veel te beleven. Niet verstoord door intensieve agricultuur en overbemesting vind je op deze plek de prachtigste weidevegetatie rond het huis. In de bosrand jubelt dagelijks de wielewaal. In de schuur broedt de zwarte roodstaart. Puttertjes scharrelen om je heen en zwaluwen maken drukte tijdens hun vluchten om huis en schuren. De grote bloeiende lindeboom op het erf geurt heerlijk en er is een voortdurend gezoem van insecten die op de bloesems afkomen. Niet zelden snort er s'avonds het imposante vliegend hert langs de oude eikensingels om het erf. Toen de boer kwam maaien scharrelde zeven rode wouwen hun kostje achter de trekker bij elkaar. Gezellig zijn de huisdieren van eigenaren Michael en Janinka. Twee onafscheidelijke paardjes en de beide nieuwsgierige erfhondjes maakten het huiselijke karakter van ons verblijf compleet. Over de schilderachtige schoonheid van het huis en het stijlvolle interieur, aangepast aan alle moderne gemakken hoeft niet veel gezegd, de foto's op de site zijn bepaald niet gemanipuleerd en spreken boekdelen. Dit alles aangevuld met de persoonlijke zorg en aandacht die de gastheer besteedt aan zijn gasten, zodat het hen aan niets ontbreekt, maakt het verblijf tot een voortdurend groot genoegen. Naast de natuur is er in de omgeving van alles te beleven. Een bezoek aan Limeuil, op loopafstand gelegen op de samenkomst van de twee rivieren Vezere en Dordogne, middeleeuws en strategisch gesitueerd, mag niet ontbreken. Voor de liefhebber van de Franse keuken is er genoeg keus, hoewel zelf kokerellen in de complete keuken van La Cabane ook geen straf is. Het gebied staat verder bol van historisch en prehistorisch erfgoed, van Neanderthaler en Cro Magnon vindplaatsen in imposante grotten tot beroemde kastelen van de Perigord. Het wereldvermaarde Lascaux ligt dichtbij, evenals het nationaal museum voor de prehistorie in Les Eyzies. Alles bij elkaar was ons verblijf in La Cabane een prachtige en veelzijdige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Dank aan Michael en Janinka dat zij dit voor de Frankrijk minnende bezoeker mogelijk maken.
Nick Cross de London a écrit le 4 juin 2017 à 19:23:
Michael was a fantastic host who made us feel very welcome during our week at La Cabane. The house has been recently refurbished and is extremely well equipped (modern creature comforts sympathetically fitted to a traditional country house). It was immaculately clean on our arrival. We enjoyed cooking and bbq'ing in the evenings, and spending evenings reading on the terrace with the beautiful views from the top of the hill. We were really pleasantly surprised at how great the house was- the pictures do not do it justice! The house is isolated, but only a 15 minute walk (or 2 minute drive) from the picturesque village of Limeuil which has a number of restaurants and a bar down by the river. It was our little Dachshund's annual holiday to France, and she got on well with Michael's dogs, and spent many hours watching the horses, and exploring the grounds. The house is well located for nearby attractions. During the week we visited Castelnaud, Jardins de Marquessac, La Roque Gageac (boat trip), Domme, Le Bugue market, Roque Saint-Christopher and of course the panoramic gardens of Limeuil. Canoe trips and many caves are also nearby. The nearest supermarkets are in Le Bugue, approximately 10-15 mins by car. We would love to return soon to stay again!
Réponse d'administrateur par :  Michael
Thanks Nick! We aim to please. Would be great to see you guys back someday!
Paul en Sandra de Amsterdam a écrit le 17 août 2016 à 13:41:
Wij genieten nog steeds na van onze week in deze fantastische gite, gelegen even buiten het charmante plaatsje Limeuil. Het was moeilijk kiezen, blijven we nog lekker relaxen bij huis, of gtrekken we er op uit? Uiteindelijk werd het een goede combinatie van beide en hebben we optimaal kunnen genieten van het van alle gemakken voorziene huis, de hondjes, de paardjes en de stalkat en werden we in de middag weer wat actiever, want ook Limeuil zelf en omgeving is zeker het verkennen waard. Het was warm in de periode dat wij er waren, dus we zijn er minder op uitgetrokken (met de auto), en hebben juist veel tijd op de rivier de Dordogne en Vezere doorgebracht, die in Limeuil samenkomen. Op dit 'kruispunt' is het heerlijk vertoeven aan de waterkant, maar ook op het water zelf, waar heerlijk kan worden gezwommen en tochten met de kano of kayak gemaakt kunnen worden. Complimenten voor onze gastheer en -dame Michael en Janinka, die er goed in geslaagd zijn een mooi onderkomen voor vakantiegangers aan te bieden. Voor ons een bestemming die we graag nog 'es bezoeken!